fariibaB fariibaB .

fariibaB

فواید و مضرات کیوی

بهبود سلامت قلب: پتاسیم موجود در کیوی از سلامت قلب محافظت میکند. افزایش جذب پتاسیم بهمراه کاهش همزمان سدیم، به کاهش بیماری های قلبی کمک میکند. پتاسیم در انعقاد خون نقش دارد. کیوی دارای آنتی اکسیدان پلی فنول است که بعنوان quercetin شناخته میشود و به کاهش خطر بیماری های قلبی کمک میکند. این 8 غذا قلب شما را قوی و رگهایتان را تمیز می کنند!
کاهش فشارخون: کیوی بدلیل مقدار زیاد پتاسیمی که دارد، به کاهش فشارخون بالا کمک میکند. برای کاهش فشار خون بالا این مطلب را بخوانید!
کمک به بهبود هضم: کیوی بعنوان یک پروبیوتیک عمل میکند و به تغذیه ی سیستم گوارش کمک میکند. کیوی خام آنزیم پروتئینی حل کننده دارد که به عمل هضم کمک میکند.
جلوگیری از آسیب به DNA: مطالعه ی انجام شده توسط Collins, Horska,Hotten نشان داد که کیوی ترکیب بی نظیری از آنتی اکسیدانها دارد که به محافظت DNA سلولی از آسیب اکسیداتیو کمک میکند. Flavenoids و phytonutrients در این میوه، مسئول محافظت از DNA هستند.
کمک به کاهش وزن: کیوی شاخص گلیسمی پایین و محتوای فیبر بالا دارد که نشاندهنده ی این است که از ذخیره ی چربی در بدن جلوگیری میکند. اگر اضافه وزن دارید این مطالب برای تان بسیار مفیدند!
پاک کننده ی سموم: فیبر موجود در کیوی به سموم میچسبند و آنها را به خارج از روده حرکت میدهند. سم زدایی بدن با این رژیم غذایی!
مبارزه با بیماری های قلبی: مصرف کیوی پتانسیل لخته شدن خون را کاهش میدهد و همچنین تری گلیسیرید را 15 درصد کاهش میدهد زیرا حاوی مزیت ضدلخته شدن خون است.
محافظت در برابر ماکولا (تباهی لکه زرد): کیوی حاوی میزان زیادی lutein و zeaxanthin است که مواد شیمیایی طبیعی موجود در چشم انسان هستند. نتیجه ی آن حفاظت در مقابل مشکلات چشمی است. کیوی همچنین حاوی ویتامین A است که برای سلامت چشم مفید است.
ایجاد تعادل قلیایی: کیوی بعنوان یکی از قلیایی ترین میوه ها شناخته میشود که نشاندهنده ی این است که منبع غنی از مواد معدنی است که قادر به جایگزینی مواد غذایی اسیدی زیاد هستند.
مبارزه با سرطان: کیوی منبع غنی از ویتامین C است که به تخلیه ی رادیکالهای آزادی که به سلولهای ما صدمه میزنند و منجر به سرطان پوست میشوند، مفید است. همچنین از سرطان کولون هم جلوگیری میکند. مغز این میوه حاوی فیبر محلول است که موجب رشد باکتری های خوب در کولون میشود و به کاهش خطر سرطان در این ناحیه منجر میشود.
کنترل دیابت: شاخص گلیسمی کیوی به قدری پایین است که از افزایش ناگهانی قندخون جلوگیری میکند. کیوی همچنین حاوی inositol است که آنزیمی ست که به کنترل سطح قندخون کمک میکند. برای درمان سریع دیابت بخوانید!
حفاظت و بازسازی استخوانها: کیوی سرشار از ویتامین K و کلسیم است که برای سلامت استخوان لازم و ضروری است. اینها همچنین آسیبهای استخوانی را کاهش میدهند و با پوکی استخوان مبارزه میکنند.

 

 

برای مطالعه ادامه مطلب کلیک کنید....


برچسب: ،
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ شهریور ۱۳۹۹ساعت: ۰۷:۰۸:۵۲ توسط:فریبا موضوع: نظرات (0)